Güvenli İş Yerleri İçin İş Güvenliği Uzmanlığı

d
2012 yılında meclisten geçen İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu 20.06.2012 tarihinde resmi gazete de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu kanun çerçevesinden İş güvenliği uzmanlığı eğitimi adı altında bir kontrol mekanizması oluşturulmuştur. Bu amaçla maden ve inşaat sektörü başta olmak üzere ölüm olaylarının sık yaşandığı sektörlerde önlem alınmak istenmiştir. 

İş güvenliği uzmanlığı eğitimine başvurmak için kanunda belirtilen mühendis, mimar, teknik öğretmenler, üniversitelerin fen, fizik, kimya bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.  Bu niteliğe sahip kişiler bulunulabilir. 

İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi için Güvenilir Kurumlar 

Bu niteliklere sahip olanlar iyi bir eğitim almak için kaliteli güvenli hizmet veren kurumları tercih etmek isterler. Alanında deneyime sahip olan Yeni Başkent Akademisi İş güvenliği uzmanlığı eğitimi ile alanında ihtisas sahibi bir eğitim kuruluşudur. Güçlü eğitim kadrosunda bulunan A sınıfı iş güvenliği uzmanları, müfettişlik görevinden bulunan eğitimcileri ve üniversite akademisyenleri ile gerekli tüm bilgi ve donanıma sahiptir. Ankara’da bulunan hizmet binası ile iş güvenliğe ile ilgili tüm eğitimleri vermektedir. 

Başkent Akademi firmasından daha detaylı bilgi almak için http://www.baskentegitimkurumlari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)