Erkekler İçin Sevgili Bulma Rehberi

d
Erkekler İçin Sevgili Bulma Rehberi

Bölüm1-Kadın Erkekten Ne İster

# 1 Sizinle Olduğu İçin Şanslı Hissetmek İster 

Bunun yakışıklı biri olmakla fazla alakası yok, daha çok bakımlı bir erkek olmakla ilgili bir konu bu. Kadınlar iyi görünen, iyi giyinebilen bir erkek isterler. Kız arkadaşlarının erkeğini kıskanması, erkeğin ne kadar çekici olduğunu söylemesi ya da belli etmesi, kız arkadaşının seninle birlikte olduğu için kendini şanslı hissetmesini sağlar.İyi bir işte çalışıyor olmak, popüler birisi olmak, akıllı ve kültürlü biri olmakta sizinle gurur duymasını sağlayacak diğer etmenlerdir.


#2: Sakin Özgüvenli ve Rahat Olmanızı İster

Rahat ve sakin bir özgüvene sahip olmanız çok önemli… Sakinlik ve dinginlik, özgüvenli bir erkeğin sahip olduğu doğal niteliklerdir. Olaylara aşırı tepki vermekten ve çabuk heyecanlanmaktan kaçınınÖzellikle bir kadınla konuşurken rahat ve sakin özgüvenli olmanız karşınızdaki kadına, sizin kadınlarla konuşmaya alışık olduğunuzu, etrafınızda kadınların bulunduğunu ve herhangi bir kadına muhtaç olmadığınızı gösterir.


# 3 Çekici Bir Hayatınız Olsun İster

Kadınlar hayat amaçlarını keşfetmiş ve o doğrultuda ilerleyen erkeklerden hoşlanırlar. Eğer bir kadının bir erkekten ne istediğini sorguluyorsanız, önce kendi hayatımıza odaklanmamız gerektiğini bilmeliyiz

Bölüm2-Nasıl Bir Hayatınız Olmalı

#1 - Kendinize Yeten Biri Olun

Kadınlar kendine yeten ve bağımsız erkeklere karşı büyük bir çekim hisseder. Kimse muhtaç kişilerden hoşlanmaz çünkü kendine bakamayan bir insan başka birine de bakamaz. 


#2: Renkli Bir Hayatınız Olsun 

Yaşama sevinci insanları kendinize mıknatıs gibi çekmek için ihtiyacınız olan tek şeydir. Merak edin, yeni şeyler keşfedin ve bunu bir alışkanlık haline getirin. Böylece hem insanlara anlatacak onlarca ilginç hikayeleriniz olduğu gibi kendi duygusal enerjiniz de olumlu yönde artar. Yeni hobiler edinin ve kendinizi geliştirmekten çekinmeyin. Kendi en iyi haliniz olmanın tek yoludur bu.

#4: Çeşitli Hobileriniz Olsun

Çekici bir erkek olmanın ve çekici bir hayata sahip olmanın olmazsa olmazı hobilerdir. Hobilerinizin olması sizi meşgul birisi yapar. Ve hobiler insana pozitif enerji sağlar. Bunu başkası için değil kendiniz için yapmalısınız


#5: Arkadaşlarınızı İyi Seçin

Arkadaş çevrenizin kalitesi kadınlara sizin hakkınızda çok şey söyler. Kendimizi kötü hissettiğimizde yanımızda olup bize destek veren ve bir laflarıyla kendimizi iyi hissettirebilen arkadaşlarımızın olması Onların kıymetini bilin. Arkadaşlar belki de en büyük zenginliktir. Eğer sürekli kendinizi kötü hissettiren, enerjinizi düşüren kişilerle arkadaşlık kurduysanız ya onları düzeltmek için bir şeyler yapın ya da yeni bir arkadaş çevresi edinin.

#6-El âlem ne der?" Düşüncesinden Sıyrılın
Bırakın ne derlerse desinler. Başkalarına zarar vermediğiniz sürece her şeyi yapmakta özgürsünüz.



#7: Çevrenizdeki Diğer Kadınlar Olsun

Çevrenizdeki kadınlardan , onun için vazgeçmeyin. Size tamamen sahip olduğunu anladığı sırada, çekiciliğiniz yavaş yavaş kaybolmaya başlar ve terk edilirsiniz. Dediğim gibi ondan ve aranızdaki bağ ve çekicilikten %100 emin olmalısınız, ona duygularınızı açmadan, ona bağlanmadan önce. Çevrenizde her zaman kadınlar olsun, kaybetme korkusunu yaşamaktan da kurtarır bu sizi.


Bölüm3-Kişilik Özellikleriniz Nasıl Olmalı

#1 - Tam Bir Erkek Olun

Kadınlar, erkeksi şeylerden hoşlanırlar. Yoga yapmayı bırakın ve bir sporla uğraşın ya da spor salonuna gidin ve kirlenin. O da temizlenmenize yardım etsin.



#2: UTANGAÇ OLMAYA GEREK YOK

Aslında erkeklerin onlarla konuşmaya çekindiği ya da konuşsa bile klişe ve sıkıcı şeylerden konuşmaya başladıkları konusunda bir çok kız arkadaşım yakınmıştır bana.
"Seni bir ara arayabilir miyim?"
"Her halde bir erkek arkadaşın var değil mi?" gibi


#3: Hata Yapmaktan Korkmayın

Hata yapmak itici değildir insanız sonuçta… Herkes hata yapabilir bundan korkmayın. Hatta hata yapmak sizi sevimli bile kılabilir. Unutma kusursuz olmak zorunda değilsiniz.

#4 - Orjinallik

Kadınlar heyecan ister ve orjinallik ile bunu elde ederler. Ezbere hareket etmeyin, bu hem insan doğasına hem de duyguların doğasına aykırı. Ezbere değil, doğal tekniklerle hareket etmek bir kadını elde etmenin en garanti yoludur. Tabi doğru eğitimi almanız şartıyla.

Bölüm4-Davranış Tarzınız Nasıl Olmalı


#1 - Olgunluk

Olgunluk çok çekici olabilir, ne yaptığınızı biliyor olmanız ve özgüvenle hareket etmeniz onun hoşuna gidecektir. Diğer heyecanlı ve onun onayını arayan erkeklerden ve espirili olacağım derken ortamın eğlenceli çocuğu haline dönüşen erkeklerden 30 adım önde olursunuz



#2: Samimiyet

Belki de çekiciliğin en önemli silahı samimiyettir. Samimiyet olmadığında her zaman bir şeyler eksik kalır. Samimi gelmeyen insanlarla sizde karşılaşmışsınızdır. Bu tür insanların size nasıl itici geldiğini hatırlayın. İçinizden geldiği gibi ve samimi davranın.


#3: Enerjinizi Doğru Ayarlayın

Ne fazla aşırı enerjik ne de çok pasif olmalısınız. Çünkü fazla enerjik davranışlarda bulunanlar insanların ilgisini çekmeye çalışır gibi görünürler. Bu da diğer insanların onayını arayan bir davranıştır, yani itici. Kadınlar kendilerine yetebilen ve kendi özgün tarzına sahip olan bir erkek isterler.

#4: Yavaş ve Tane Tane Konuşun
Eğer hızlı konuşuyorsanız kendini yavaş ve tane tane konuşmaya zorlayın.

#4: Kontrolünüzü Kaybetmeyin 

Etkileyici bir erkeğin en tipik özelliği her zaman kontrol sahibi olmasıdır. Bazı arkadaşlarım pes oynarken bile çığırından çıkıyor (klavyeye kafa atanı bile gördüm) Çok tuhaf, hatta acınası bir görüntü.


#5 - KADINA AŞIRI DEĞER VERMEYİN

Kadınlara dünyanın merkeziymiş gibi davrandığımız için onların saygısını kaybediyoruz.

#6: ONU ETKİLEMEYE ÇALIŞMAYIN

Lider bir erkek seçendir. Ve kadınlar yönetilmeyi severler, yönetmekten de nefret eder. Bu içgüdülerimizle alakalı bir durum.

#7: Onu Yönlendirin

Tabi centilmence. Bir yerde buluşacağınız zaman ayrıntıları sen ayarla. "Nerede yiyelim?" , "Nerede oturalım?" gibi sorular çok tekrar edilirse kadın ipleri elinde hisseder, kolay elde edilebilir gibi görünürsün ve bu da çekiciliğin en büyük düşmanlarından biridir hiç şüphesiz.


#8: Ona Muhtaçmışsınız Gibi Görünmeyin 

Bir kızı özellikle ilişkinin ilk başlarında ilgiye, hediyeye, iltifatlara boğmak kadar itici bir şey olamaz. Ve ne yazık ki bir çoğumuz bunu yaptık ve hala yapanları da görüyoruz. Halbuki bu tür davranışlar, o kızdan başka çaremiz olmadığı, o kızın hayatımızın merkezi olduğunu kesin olarak ifade eden davranışlardır. Unutmamalıyız ki, kadınlar dolaylı iletişim uzmanıdırlar. Sizin ne söylediğinize değil söylediklerinizin derin anlamına bakarlar sizi en iyi şekilde tanımak için.

#8 - MEŞGUL BİRİ OL VE Kolay Ulaşılabilir Olma

Sizi her aradığında bulamaması önemli bir şey, özellikle ilişkinizin ilk haftalarında. Ona duygularınızı belli edecek şeyler yapmayın henüz ve kendi hayatınızla ilgilenin. Çünkü özellikle güzel kadınlar erkeklerden her gün yoğun bir ilgi görmeye yıllar boyunca alışmışlardır. Eğer kendinizi diğer erkeklerden farklı kılmak istiyorsanız, işte bu yüzden ilk yapmanız gereken şey kolay ulaşılabilir olmamak, meşgul bir hayata sahip olmanızdır.
Meşgul biri olduğunu göstermek önemli ama bunu abartmamakta gerek, yani 1 hafta boyunca görüşmemiş olmanız aranızı soğutABİLİR ve kızın kendini kolay lokma gibi görmesine neden olabilir ki bu anlama gelebilecek en ufak davranış ilişkileri bitirebilecek kadar zararlı.


#12 - ESPİRİTÜEL ÖZGÜVEN TEKNİĞİ KULLAN
Sadece espiritüel biri olmak ortamın eğlenceli çocuğu olarak görünmemize neden olur. Ve bir kızla arkadaşlıktan öteye gidemeyiz, sadece espiritüel biri olmayı seçersek.Çok aşırı özgüvende tam tersi kendini beğenmiş biri olarak görünmemize neden olur ki - böyle bir erkeğin yanına bile yaklaşmaz.
Ancak bu ikisinin dengeli birleşimi... büyülüdür.Çünkü böylece hem optimum düzeyde flört ederken bir yandan da karşındaki kızı test ediyorsun. Onun refleksif bir tepki vermesini sağlayarak gerçek kişiliğini de görebilme olanağın oluyor.
Mesela kolyesi çok uzunsa "Kolyen çok yakışmış... yürürken ayağına dolanmıyor mu?" ESÖZünü kullandık diyelim. (tabiki çok güzel bir kıza söylediğini farz ediyorum, normal kızlar alınmak için yer ararlar. Çünkü kızların özgüveni %90 güzelliklerinden kaynaklanır) 
Bu tek bir cümle de karşındaki kızın güzelliğinden etkilenmediğini, sosyal iletişimi ve flörtün işleyişini iyi anladığını, diğer erkeklerden farklı bir karaktere sahip olduğunu, kendine oldukça güvendiğini, espirili, açıksözlü vs. vs. daha milyonlarca çekici özelliği bir anda yansıtıyorsun tek bir cümle de.Doğru ses tonu, vücut dili, göz teması, kişisel imaj burada kilit noktalar.
Ve belki de bunlardan da önemlisi bunu hangi bağlamda söylediğin.


#13 - Şakalaşın Kızlara Sataşın
Ciddi konuşmaları ve alışılageldik, normal sohbetleri bir kenara bırakın. Sizi tekrar görmek istemesini sağlamak için sizinle eğlenceli ve ilginç dakikalar geçirdiğine emin olun. Bunun bir yolu da onunla şakalaşmak, onu sataşmak ve eğlenceli bir şekilde flört etmektir. Bir çok erkek, kızı sinirlendireceğim ya da küstüreceğim korkusuyla söyleyeceği her kelimeyi seçerek konuşur. Ve bu gereksiz baskı yüzünden de çoğu zaman hatalar yapar. Örneğin güzel giyinmiş bir kıza “Harika görünüyorsun annen mi giydirdi seni böyle?” diyerek sataşabilirsiniz.Bu konuda önemli olan şey abartmamaktır. Yoksa kızı küstürür ve itici biri olursunuz.


#14: Kendinizle Dalga Geçmesini Bilin
Çünkü bir insanın kendisiyle dalga geçebilmesi, kendini hafife alabilmesi insanlara o kişinin kendisiyle barışık ve özgüvenli bir olduğunu düşündürür. Tabi bunu da fazla abartmamak en iyisi.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)