İlk buluşmada erkeklerin en sık yaptığı 5 hata

d
İlk Buluşmada En Sık Yapılan 5 Hata

Takipçilerimizden sık sık aldığımız sorulardan biri de kadının ilk buluşmadan sonra iletişimi koparmasının nedenleri. Oysa ilk buluşmada her şey çok güzel gitmişti değil mi? Arkadaşlar üzülerek söylüyorum. Bir kadın sizle ilk buluşmayı kabul etmiş ama gerisini gelmemişse sorun tamamen sizde…

Hata -> Geribildirim -> Başarı

Bir kadınla aynı masada oturuyorsun. Sohbet gayet güzel gidiyor ve arada bir aşk kıvılcımı olduğu belli. İkinizde bunu iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Bu durum sende doğal olarak bir rahatlık oluşturuyor ve bu rahatlık, aşırı özgüvene dönüşüyor. Bu ruh halindeyken öyle itici bir şekilde davranmaya başlıyorsun ki kendin de farkında olmadan kızı iyice uzaklaştırıyorsun.


1) Standart Randevulardan Uzaklaş

Bu kural, seni diğer erkeklerden farklı kılacaktır. Standart bir erkek, kızla ilk buluşma gününü nerede gerçekleştirir? Ya bir kafede, ya bir restoranda, ya da sinemada… Bunların hepsi klişe ve karşındaki kadın eminim ki bu durumları defalarca yaşamıştır. Sen farklı ve çekici bir erkek olarak ona sıra dışı bir deneyim yaratmalısın. Örneğin tırmanışa götür, ya da trekking turuna götür. Belki de sevdiğin bir grubun müzikali vardır ve tam o tarihlere bilet almışsındır. Buluştuğun kadınla müzikale git.

2) Konuşmaya hazırlanmak:
Bunu anlayabiliyorum. Doğal olarak kadınla buluşmaya giderken bir heyecan içinde olacaksınız. “Acaba nasıl geçecek?” “Nelerden bahsetmeliyim?” gibi sorular beyninizin içinde döner de döner… Belki de kendinize bir konuşma şablonu hazırlarsınız. Özellikle buluşmaya giderken, yolda defalarca kadınla konuşursunuz. “Selam mı desem yoksa merhaba mı?” Size bir sır veriyim mi arkadaşlar? Bu içinde bulunduğunuz tutum tamamen saçmalıktır. Çünkü gaörüşmeye gittiğiniz kişi bir robot değil gerçek bir insandır. Doğal olarak bir robotmuş gibi “Ben şunu söylerim. O da bunu söyler. Bende yazlıktan bir hikayemi anlatırım.” diye şablon hazırlamak işe yaramaz. Karşınızdaki kişinin de bir insan olduğunu onunda bir bakış açısı olduğu gerçeğini göz ardı ediyorsunuz. Doğal olarak o kafanızda hazırladığınız şablon asla istediğinizi gibi gerçekleşemeyecek.
Bunun dışında siz konuşma metinlerinizi hazırlarsanız. Kafanızdan “Öyle mi olur, böyle mi olur? Hangisi daha iyi?” gibi düşünceler geçirdikçe heyecan kat sayınızda artacaktır. Heyecan artınca ne olur? Eliniz ayağınıza dolanmaya başlar. Vee çekici olan özgüvenli erkekten geriye sadece giyinişine dikkat etmiş, elleri terleyen, heyecanlı ve korkak kocaman bir çocuk kalır.




3) Kararsız olmak:
Kararsızlık en itici özelliklerden biridir. Özellikle yansıtmamanız gereken bir durumdur kararsız olmak. Kadınlar kararsız erkeklerden nefret eder. Anlıyorum karşınızda ki kişiye kendiniz beğendirmeye çalışıyorsunuz. O da bu buluşmadan hoşnut olsun, istiyorsunuz. Ama bunun yapmanın yolu “Bilmem sen nasıl istersin? Sence nasıl yapalım?” diye sorup durmak değildir.
Erkek o kadar karşı tarafı etkilemeye ve onu dediği her şeyi yapmaya şartlandırmıştır ki, en önemli çekici özelliklerden birisini unutur. LİDERLİK.
Dostlar, liderliği kadınlara bırakmamalısınız. Çoğu kadın tersini söylese de kadınlar yönetilmekten hoşlanır. Sahiplenildiğini hissederler. Lakin dikkat, lider olmak kadının tüm isteklerinin tersini yapmakta değildir. Sadece bilmelisiniz ki karar verme önceliği sizde olmak zorunda!
Her konuda bilgi sahibi olmanız imkansız bunun farkındayım. Şimdi size bilmediğiniz bir konuda bile nasıl kararlı davranabileceğinizin taktiğini vereceğim. Ki bu taktik bizzat benimde kullandığım, başarısı kanıtlanmış bir tekniktir. Hazır mısınız? İşte geliyor; Kararsız olduğunuz konu ne olursa olsun, o konuda ne kadar bilgisiz olursanız olun. Kadına “Bilmem sen nasıl istersin?” demeden, seçeneklerden tamamen rastgele bir şekilde birini seçin!

4-Bakışları Sık Sık Kaçırmak

1 saat boyunca gözlerini kadınınkinden ayırma demiyorum. Tabii ki arada sağa sola bakacaksın. Ama bazıları bakışlarını fazlasıyla kaçırıyor. Göz teması yok denilecek kadar az. Bu konuya açıklık getirmek için 80/20 kuralını masaya yatırmak istiyorum
Randevunun toplam süresini ele alacak olursak, randevu esnasında %80 kadının gözlerine bakmak zorunda olduğunu söylemek istiyorum. %20’lik kaçırma hakkında sahipsin. Bu kuralı lütfen unutma ve gözlerini kadınına odakla.
Göz temasının faydalarına gelince… Bir kere müthiş bir özgüven belirtisidir. Sadece kendine güvenen insanlar korkmadan göz temasını sürdürebilir. Korkak olanlar ise sık sık kaçırır. Başka bir faydası da, bir önceki kuralımızda da belirttiğim gibi, gerilimi arttırır. Gözler kalbin aynasıdır derler… Kalbinden geçen her duyguyu gözlerinle kadına aktarabilirsin. Ben şahsi olarak göz temasını, kıvılcımları oluşturmak için kullanırım. Sana da bunu öneriyorum.



5) Negatif olmak:
Hiçbir insan etrafında bir felaket tellalıyla takılmayı sevmez. Sürekli negatife odaklanmak o kadının da negatif bir ruh haline girmesini, doğal olarak kötü hissetmesini sağlar. Ve eğer bir kadın sizin yanınızda, hele ki ilk buluşma da kötü hissetmişse o kadını tekrar görme ihtimalini aklınıza bile getirmeyin. Çünkü siz onun aklına geldiğinizde otomatik olarak gözünde negatif görüntüler, içinde negatif duygular canlanacaktır.
Kadınlar, insanları hissettirdikleri duygularla zihinlerine yerleştirirler.



6) Makineli tüfek gibi konuşmak:
İletişim iki kişilik bir eylemdir. Kadını etkilemek istiyorsunuz, anlıyorum. Çok fazla konudan bahsedip ne kadar bilgili, ne kadar eğlenceli olduğunuzu falan göstermeye çalışıyorsunuz. Ya da sıkılmasın diye sürekli konuşuyorsunuz.
Ama çok konuşmak kadının etkilenmesini sağlamaz. Hatta bir çok durumda tam tersi etki yapar. Dediğim gibi iletişim iki kişiliktir, karşınızda ki kişiye de fırsat verin. Hatta ara ara ufak sessizlikler olmasına izin verin. Kadının da konuşmasını yani bu buluşmaya duygusal yatırım yapmasını sağlayın.
Gözünüzün önüne karşısındaki kişiyi etkilemek için sürekli konuşan birinin çaresizliğini ve acınası durumunu getirin. Ve asla bu duruma düşmeyin.



7) Maddi odaklı olmak
Buluşmada sürekli parasından, arabasından, yatlarından bahseden kişilerin etkileme çabalarını umutsuzlukla seyrediyorum. Çok net söyleyebilirim ki; sahip olduklarınızla hava atmaya çalışmanız dünyadaki en itici şeydir. Kadınların dilinde bu yapmaya çalıştığınız şey şöyle tercüme edilir: Param olması benim en büyük özelliğim, henüz karakterimi geliştiremedim.
Halk arasında kadınların para odaklı olduğuna dair yaygın bir görüş var. Bu görüşü tamamen yalanlayamam bu artılardan biridir. Ama her şey değildir. Dediğim gibi paranız varsa bile bu özelliğin karakterinizin önüne geçmesine izin vermeyin. Gayet üst düzey bir hatunla unutulmaz bir ilk randevu yaşayıp, hesabı onun ödemesini sağlamak bile mümkün.
Ben sahip olduklarımla hava atarak kız götürüyorum diyorsanız da size servet avcılarıyla iyi eğlenceler. 



8-Araya Dağların Sığabileceği Mesafe Bırakmak

İki kişi birbirinden hoşlandığı için buluşmaya karar vermişler ve komik bir şekilde ortada kocaman bir masa bulunuyor. Aradaki tüm enerjiyi dakikalar içerisinde eritecek bir engel. Ortada kocaman bir masa bulundurmaya gerek yok. Eğer masalı bir yerde oturuyorsanız kadının çaprazına geçebilirsin. 

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)