Kadınlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

d
Kadınlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Bu sorunun aslında hiçbir öneminin olmadığını belirtmek isterim. Her tür erkek çekici olabilir ve belirli kadınları etkileyebilir. Örneğin, utangaç bir erkek de çekici olabilir, bilgisayar oyunu delisi olan bir erkek de manken gibi kızlarla birlikte olabilir, ya da şişman bir erkek de öyle… Erkeğin nasıl göründüğünün, ne kadar paraya sahip olduğunun, ne gibi hobiler edindiğinin hiçbir önemi yok. Bazı özellikler artı getirebilir ama onlar olmadan da güzel kadınlarla birlikte olabilirsin.

Bundan 7 sene önce ilk defa bir kızla çıkmaya başladığımda, tüm hamleleri sadece o kız yapmıştı. Üstelik karşısında benim gibi çekingen ve utangaç bir adam varken. Göz teması bile kuramayan, ara ara kaçamak bakışlar atan bir çocuk düşün. Zayıf ve cılız, çevresindeki erkekler belirgin bir şekilde daha baskın… Ama o kız beni seçmişti. Sebebi birkaç bilimsel terimle açıklanabilir belki ama buna şimdilik gerek yok. O kadar çekici ve karizmatik erkek varken, güzel bir kız neden utangaç bir adamla birlikte olmak ister ki?

İşte bu yüzden çekiciliğin hiçbir açıklaması olamaz. Fakat bazı evrensel özellikler çekiciliğini her zaman arttırır ve seni diğer erkeklerden daha üstün seviyeye getirir. Sana bu yazımda çekiciliğin evrensel özelliklerinden bahsedeceğim. Bir Kadının Senden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın yazısını okursan, kadınların hoşlanma belirtilerini de keşfedebilirsin.


1) Lider Erkek:

Lider bir erkek olmak her zaman çekicidir. Bilimsel kitaplarda alfa erkek diye de geçer. Erkeklerin ve tüm sürünün lideri olmanın gücü paha biçilemez. Evrimsel psikolojide erkeklerin bu özelliği devamlı tekrar edilir. Kadınlar lider olan, yani alfa olan adamla birlikte olurlar çünkü çocuklarına bakabilecek ve kendisini koruyacak tek erkek sadece odur. Bu yüzden hayvanlar aleminde iki erkek, bir dişiyle birlikte olmadan önce fiziksel olarak savaşırlar, kavga ederler. Galip olan kadını alır ve onunla çiftleşir. Kaybeden erkek ise bu durumdan sonra daha kötü günlere hazır olmalıdır. Daha kötü senaryo şu olabilir: Sürünün hiçbir dişisi o erkekle birlikte olmak istemez çünkü güçsüz olduğunu görmüşlerdir.

Her durumda lider bir erkek olmak sana avantaj sağlar. Bunu belli başlı hareketlerle gösterebilirsin. Takıldığın arkadaş grubundaki kişiler bir konu hakkında karar vermekte zorlanıyorlarsa, devreye gir ve nereye gidilmesi gerektiğini söyle. Belki de yanındaki kadının halletmesi gereken önemli bir işi vardır ve bunu yapmaya çekiniyordur. Kısa bir motivasyon konuşması yapman ve kolundan tutarak onu gitmesi gereken yöne yönlendirdiğinde bu özelliğini tekrar göstermiş olursun.

2) Tutkulu Olmak:

Tutkulu olma özelliği çekiciliği kurallardan arındıran bir özelliktir. Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır sorusuna sabit bir cevap vermekten de uzaklaştırır. Bilgisayar oyunlarına aşık olan bir adam düz mantıkla bakıldığı zaman çekici olmaması gerekir, değil mi? Tüm gününü bilgisayar başında geçiriyorsa, sadece arada bir dışarı çıkıp insanlarla iletişime geçiyorsa, bu adam nasıl çekici olabilir ki? Belki kitap okumayı seven bir adamla karşı karşıyayız ve bu kişi, bulduğu her boş dakikada çantasındaki kitabı çıkarıp okumaya başlıyor. İnsanlarla sohbet etmek hiçbir şekilde umurunda değil. Kitabı açıp bakmak ona her şeyden daha fazla mutluluk veriyor.

Herhangi bir konu hakkına fazlasıyla tutkuya sahipsen ve bunu çevrendeki insanlara anlatmaktan inanılmaz mutluluk duyuyorsan, çekiciliğin hızlı şekilde kadınların gözünde artacaktır. Tutkulu olmanın gücü tartışılamaz.

Bir hobiyi çekici hale getirmek istiyorsan, öncelikle yaptığın işin çekici olduğunu kabul etmelisin. Sadece o hobiyi sevmen, çekici olması için bir sebeptir. Anlatırken gözlerin parlıyorsa insanları kendine bağlarsın. Bunun tersini düşünecek olursak…

Kadınların çekici bulduğu hobilerden bir tanesi nedir mesela? Diyelim ki fotoğrafçılık… Fotoğrafçılık ne kadar tutkulu bir meslek olsa da, seni mutlu etmiyorsa bunun hiçbir önemi yoktur. Sevmeden, istemeden fotoğrafçı olduğunu anlattığını düşünelim. Bunun çekiciliği nerede? İnsanları kendine çekmekten ziyade, anında uzaklaştırır. Tutkunun ne kadar önemli olduğunun farkına var lütfen.

Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır sorusuna vereceğin 2 evrensel özellik lider erkek ve tutku konularıdır. Bunları iyice okuyup araştırdıktan sonra hayatına uyarladığın anda, insanları bir mıknatıs gibi çekmeye başlayacaksın. Özellikle de kadınlar sana deli olmaya başlayacak ve hayatını daha yakından merak edecekler.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)