Ciddi Bir İlişki İçin Bunları Saklamayın!

d
Ciddi Bir İlişki İçin Bunları Saklamayın!
Eğer biriyle ciddi bir ilişkiniz varsa sakın bunları saklamayın.Ciddi bir ilişi dedik öncelikle karşınızdaki kişiyle gerçekten ciddi düşünüyorsanız yani evlilik düşünüyorsanız artık bu kişiye herşeyinizi anlatmanız lazım tabi herşeyi derken sırlrınızın bazılarını dışarda tutuyoruz.İsterseniz hemen yazımıza geçelim Ciddi bir ilişkide bunları saklamayın.




                                                            Ciddi Bir İlişki İçin Bunları Saklamayın!

İnançlarınız

Dizi inançlarınız ya da hayat felsefeniz... Eğer bir insanla hayatı paylaşmayı düşünüyorsanız bu konudaki fikirlerinizi ve inançlarınızı onunla paylaşmanız gerekir. Olası inanç farklılıklarında çiftler birbirlerini anlayarak hoşgörü gösterebilir. Unutmayın, ileride doğacak çocukların hangi dini değerlerle büyütüleceğine karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Şimdiden birbirinizi iyi tanımaya ve inanç farklılıkları konusunda hoşgörülü olmaya çalışın.Bu konuyu şimdiden konuşacaksınızki ileride büyük sıkıntıları yaşamamnız için.

Makyajsız haliniz

Aynı çatı altında 7/24 makyajla gezmenize imkan yok. Bu yüzden sizin doğal hallerinizi görmesine imkan verin. Siz kendinizi beğenmeseniz de, o sizi sevdiği için her zamanki gibi sizi güzel bulacaktır.

Hayalleriniz

Ona komik geleceğini düşünseniz de, hayattan tam olarak ne beklediğinizi açıkça söylemelisiniz. Belki de hayallerinizi gerçekleştirmek için size destek olur. Ancak elinden bir şey gelmese de sizin hayallerinizi bilmesi, sizi daha iyi tanımasını ve size daha çok yakınlaşmasını sağlar.

Borçlarınız

Eğer evlenmek gibi bir niyetiniz varsa, sevgilinizin ekonomik durumunuzu bilmesi gerekebilir. Borçlarınız onun size bakışını ya da ilişkinizi etkileyebilir. Ya da tam tersi size bir şekilde yardım edebilir. Borçlarınızı ne kadar saklasanız da ilişkinizin gidişhatı içerisinde durumu mutlaka fark edecektir. O fark etmeden durumu sizden öğrenmesi çok daha iyidir.

Beklentileriniz


Ondan beklentilerinizi açıkça dile getirmeniz ilişkinizin daha sağlam yürümesini sağlar. Örneğin sizin daha romantik olduğunuzu ve arada ondan romantik tavırlar sergilemesini istemek ilişkinizin daha keyifli yol almasını sağlayabilir. Bu karşınızdaki kişiyi değiştirmek değildir, neyi sevip neyi sevmediğinizi açıkça söylerseniz, ilişkinizde dengeleri oturtmak daha kolay olur.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)