Blogger Sayfa Numaralandırma

d

Hala ünlü bloglar nasıl çoğu yerine her Blogger arşiv sayfanın alt kısmında eski görüntülendiği ve yeni sonrası düğmeleri, sayılı sayfalamayı nasıl kullandığınızı merak ediyorsunuz? Son zamanlarda, bizim kullanıcılardan biri bize sordu, Blogger sayfa numaralamayı eklemek için hangi kodları eklememiz lazım diye sordu? Biz artık uzunca bir süre için Pcmerkez Sayfa numaralandırmayı kullanıyorum, ve bizim deneyimlerimiz size eski ve yeni sonrası düğmeye 10 kat daha iyi sayfa görünümlerini verir. Daha kullanıcı dostu, çekici ve SEO dostu. Bu makalede, biz nasıl blogger sayfa numaralandırma nasıl eklenecek için size göstereceğim?

Numaralı Sayfalandırma nedir?

Numaralı sayfalama arşiv sayfaların alt kısmında genellikle mevcut bir sayısal navigasyon menüsü. Bu sadece bir kitabın sayfaları gibi, farklı sayfalara içine bütün blog yazılarını böler. Kullanıcılara sadece sayfa 1, 2, 3, 4 ve vb gezinebilirsiniz. Kullanıcıların kolayca sözlerimizi anlamak böylece Biz, bir ekran görüntüsünü aşağıya ekledik.


Blogger Sayfa Numaralandırmayı Nasıl ekleriz?
Yapmanız gereken şey,Google Blogger hesabınıza giriş yapmak. >Blogger >> Şablon >> Düzenle HTML düzenle >> Kodlar arasında ]]></b:skin> Kodunu arayın. Kodu bulduktan sonra, sadece yukarıdaki kodun hemen üzerine aşağıdaki kodları yapıştırın.




Yukardaki işlemleri yaptıktan sonra kodlar arasında  </body>  Kodunu aratın ve aşağıdaki JavaScript kodlamalarını hemen üzerine gelicek şekilde yapıştırın. Her şey ekranın sağ üst köşesinde bulunan "Şablonu Kaydet" düğmesine yapıldıktan sonra işlemlerimiz bitmiş oluyor..




Tebrikler: başarıyla blogger sayfa numaralandırma eklentisini ekledik.

 Herkes herhangi bir zorluk bulursanız yada hata olursa daha sonra aşağıda bir açıklama yapmak veya bize bir yorum yazmayı unutmayın..

Yorum Gönder

2Yorumlar
Yorum Gönder