Gitmek mi Kalmak mı?

d
Gitmek mi Kalmak mı?,aşk acısı,aşk nedir,gitmek

Gitmek mi Kalmak mı?












Gitmeyi Seçerseniz..
*Kısa bir süreliğine rahatladığınızı sanacaksınız.Daha sonra yalnızlık en büyük düşmanınız olacak.Özellikle geceler hiç bitmeyecek.
*Onunla gittiğiniz hiç bir yere gidemeyeceksiniz.Gittiğiniz yerleri görünce duygulanacak o aklınıza gelecek ve hele hele çok gezen bir çift iseniz evden çıkmak istemeyeceksiniz..
*Ortak arkadaşlarınızla görüşünce illaki onu soracaksınız.Yada arkadaşlarınız barıştıralım gibi konular açacak yada size onu soracak yani demek istediğim herşey size onu hatırlatacak.
*Yalnız sinemaya gitmenin,onsuz gezmenin,yalnız yemek yemenin ne kadar kötü birşey olduğunu anlayacaksınız.
*Eski anılarınızı hatırlayacaksınız.Beraber gülüp eğlendiğiniz anılarınız aklınıza gelecek ve 'Neden Böyle Oldu'diye düşünüp gözyaşı dökeceksiniz...
*Yeni biriyle tanışacaksınız.Ve bu kişi sürekli onunla Kıyaslayacaksınız.Göreceksininizki hiç kimse 'o' değil..
*Kendinize eskisi gibi baymayacaksınız.Aynaya küseceksiniz..Yakışıklı olmanın yada güzel olmayı düşünmeyeceksiniz.Çünkü onsuz olamayacağını düşüneceksiniz..
*Hayatınızdaki büyük boşluğu doldurmak için bir arayış içinde olacaksınız.Birşeylere başlayacaksınız ve bu çokta uzun sürmeyecektir..
*Yalnızca tatile çıkmanın dünyanın en iğrenç şeyi olduğunu anlayacaksınız..
*Bir zamanlar,dostlarınızla buluşurdunuz,çok güzel yemekler yapar,gezerdiniz demi?Artık onlarıda yapmak istemeyeceksiniz..
10-Yolda el ele yürüyen çiftleri göreceksiniz ve kalbiniz sıkışacak ve gene 'O' aklınıza  gelecek ve hemen eve dönmek isteyeceksiniz..
11-Telefonun başında 'Arasam mı Aramasammı ? ' Diye çok düşünecek hep kendinize acı çektireceksiniz..,


Kalmayı seçerseniz
*Bir yanınız hep gitmeye meğilli olduğu için kendinizi ilişkiye vermeyecek ve kendinizi tam olarak ilişkiye veremeyeceksiniz..Bu nedenle ilişkinizin düzeleceği varsa bile bu süreç uzun olacak..
*Tartışmalarınız devam edecek,madem kalmaya karar verdiniz,artık daha hoşgörülü ve sabırlı olacaksınız..
*Siz bir adım attığınızda karşınızdaki kişinin bunu anlamasını bekleyeceksiniz..Ve buda umutsuzluğunuzu dahada arttıracak ve 'Ben uğraşıyorum ama o uğraşmıyor diyip'Hep umutsuzluğa kapılacaksınız..
*Daha önce pek umursamadığınız randevularınıza gecikmeler olunca ,yerine getirilmeyen sözler artık daha çok onem kazanacak ve siz biliyorsunuzki bu son şansınız..
*Artık ilişkinizde sürekli bir iüphe olacak.Acaba bu ilişkimizin acaba başka bir kadının yada  erkeğin olduğunu düşüneceksiniz..
*Şüphelenmeler olacak.Artık gittiği yerleri kontrol etmeler başlayacak.Telefon konuşmaları dinlenenecek kısacası hayatınız sürekli bir şüphe içinde olacak..
*İlişkinizi doslarınızın yada ailenizin yardımlarıyla kurtulabileceğini düşüneceksiniz..Bu nedenle sürekli hayatınızda birileri olacak.Konuşmaya fırsatınız olamıyacak ve artık güveniniz kaybolacak.
*Çabalayıp bir noktaya gelemeyince kendinize güveninizde bir yerden sonra artık kalmyacak.
*Kendinizle sürekli savaşacak kalbinizle neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartışacaksınız..

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)