Sağlıklı İlişki İçin yapılması gerekenler

d
Sağlıklı ilişki için yapılmaası gerekenler










1.Ilgi Gösterin. 
Erkeginizi taniyin, cünkü sandiginizdan farkli olabilir. Flört ederken her sey güzeldir. Bulusursunuz, gezersiniz, eglenirsiniz. Ama beraber yasamaya baslandiginda nelerle karsilasacaginiza inanamassiniz bile. Cünkü her iki taraf da evlilik moduna girebilir. Genelde evliliklerde problem ilgisizliktir. Sosyal aktiviteler biter, uykucu ev hanimi ev erkegi hali alinir. Ama siz yasaminizi canlandirin. Ilk basta gereken sey kendinize göstereceginiz ilgidir. Makyajiniza, giyminize dikkat etmeli kendinizi salmamalısınız. Daha sonra yürüyüsler, sinemalar, tiyatrolar yada güzel bir aksam yemegi ile ona ilginizi gösterin (Maca bile gidebilirsiniz) Onun hayatini sadece televizyon seyretmekten ibaret olmaktan cikarin ve geceleri basindan kalmadigi televizyon karsisindan kaldirip disari cikarin.


2. Onu iyi Taniyin. 
Erkeginizle konusun, sohbet edin. Gününüzü nasil gecirdiginizi, sorunlarinizi, kaygilarinizi onunla paylasin. Aranizdaki büyük sorun, catismalarmizsa, onun sizin ondan ne istediginizi karsilastirin. Aklina evlilik fikrini yavas yavas sokmaya baslayin. Düzenli seks ile hayatiniza renk katin. Onu hayal kirikligina ugratmayin. Önemli olan ikinizin birbirine olan sevgisi ve birbirinizden isteleriniz. En önemli yol onu rahatlatmak ve tanimak icin konusmaktir. 


3. Dirdir Etmeyin. 
Birbirine kusur bulmak, azarlamak iliskiyi yipratan en kötü seydir. Hem erkek hem kadin icin bu, cekilmez bir hal alir. karsilikli kavgalar, cekemezlilikler iliskinizi cikilmaz bir yola sokar. Tartismalara, kavkalara kafanizi takmayin. Cünkü üstüne gitmek daha da kötü olabilie. Sorunlarinizi cözmek icin birbirinizi azarlayip. dirdir etmek yerine, davranislarinizla bunu belli etmeye calisin. Davranislarinizla onu etkileyin.


4. Onu Yalniz Birakin. 
Beraber yasamak baslarda harika gösüksede sonradan her iki taraf icin de SIKICI olmaya baslayabilir. Günler, haftalar gectikce kadin da erkek de birbirinden SIKILIP farkli arayislara girebilir. Karsi tarafi biraz serbest birakin. Kendi kendine bazi seyleri düsünmesini saglayin. Ve en önemlisi kendinizi özletin. Tek basina disari cikmasina izin verin. Ama iyi bir denge kurun, o gezerken siz de gezin, eglenin. Biraz sizi kiskansin ama tabii ki abartmayin, cünkü onu tamamen elinizdan kacirabilirsiniz. O yalnizken onun aklinda oldugunuzdan emin olun ve kücük bir takiple yaptiklarindan heberdar olun. 


5.Annesinden Yardim İsteyin. 

Anneler erkeklerin hayatinda önemli bir rol oynar. Annelerinnin sözlerini dikkate alir ve uygular. Nasil kiz kardesiniz sizin tavsiyelerinizi dinliyorsa, onlarda annelerini. kimi zaman en iyi arkadaslari olup tavsiyede bulunabilirler Anneleri. Annesiyle aranizi SIKI tutun. Cünkü hem iyi hemde kötü yönde erkek arkadasinizi etkileyebilir. Annesiyle zaman gecirin. Alisverise cikin, gezin iyi bir arkadas olun. Kontrolü devralin ve güven saglayin.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)