Google Anahtar Kelimeleri sıralamalarını iyileştirmek için ipuçları

d
Google Anahtar Kelimeleri sıralamalarını iyileştirmek için ipuçları

Arama motorları web sitenize trafik çekmek için en iyi kaynağıdır. Diğer bir deyişle, arama motorları büyümek için web sitesini besliyor diyebiliriz. Ama yine de blogger fazla içerikli  bir web sitesi başarıya ulaşmak için yeterli olduğunu düşünüyor. Web sitenizin trafiğini artırmak için, SEO için içerik optimize etmek gerekir. Google en popüler arama motorlarından biridir. Google arama motorunu milyarlarca, halklar bunu kullanıyor. Benim blog trafiğinin% 90'ı Google sıralamasında anahtar kelimeler sayesinde geliyor diyebilirim. Yani, bugün bu yazının size Google'da anahtar kelime sıralamalarını iyileştirmek için anlatacağım.

1-Optimize Mesaj Başlığı 
Her yeni yazı yazan yazarlar,makale yazmadan önce, anahtar kelime arama sonuçlarını ve sıralama etki edece SEO dostu post başlıkları kullanmaya çalışıyor. Heryazı yazdığınızda okuyucular bu yazıyı nasıl aratacak diye düşünün ve ona göre bir başlık seçin ve bunu yazınızın içindede tekrarlayın.

2-İçerik Anahtar Dahil
Bir içerik yazarken yapmanız gereken en önemli şey;İçeriği önemli yerlerde anahtar kelimeler ekleyin.Çalışmalarını anahtar kelime sıralaması arama sonuçlarını göre yazmalısınız ve tekrarlıyorum yazı içinde Anahtar kelimeyi tekrarlayın.
Blogger blog kullanıyorsanız  "Arama Açıklama" özelliği gerçekten Google'da anahtar kelimeleri geliştirmek size için yardımcı olur. Sadece maksimum anahtar kelimeleri kullanarak içeriği hakkında özel arama açıklama eklemek, sizi iyi yerlere getirecektir.

3-Görüntüler için Anahtar Kelime Ekle 
Google sıralamasında anahtar kelime geliştirmek için başka bir kolay yol. Görüntüler değil sadece görüntülerde anahtar kelimeler eklemek için aşağıdaki örnekte kontrol, yazınızı çekici hale getirmek için kullanılır.



Örneğin: Anahtar kelime "Blogger seo ayarları ". - Sadece, bu gibi görüntüyü yeniden adlandırmak yapmak gerekir Blogger seo ayarları.jpg . Hepsi bu! Yani resmi kaydettiğinizde anahtar kelimeyi resmi kaydedince adını anahtar kelime ile değiştirin.






4-Misafir Getirme
Tüm arama sonuçlarında okuyucuları tekrar blogta tutmak için güncel yazılar yazmak gerekir. Misafir Getirme arama sonuçlarında sizin PR ve anahtar kelime sıralamalarını iyileştirmek için dofollow geri kazanmak için yardımcı bir yöntemdir. Yani, iyi bir İngilizce yazma becerilerini varsa. . Senin konuk yazı göndermek için artık, arama PR4 + web sitelerini beklemene gerek yoktur..Demek istediğimiz Forum sitelerine üye olup blog sahipleriyle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz ve bir tanıtım yazısı yada konuk yazar olup misafir getirebilirsiniz sitenize.Sizin Blog Trafik artırın için 4 En İyi Yolları..

5-Blog yorumlarında

Bu arama sonuçlarında sıralamaya etkisi olan ve anahtar kelimeleri geliştirmek için gerçekten çok basit bir yöntemdir. Ama yine de çoğu blogcular yorumlama sadece zaman kaybı olduğunu düşünüyor. Yani, bugünden itibaren alışkanlık olarak yorum yapmak ve dofollow geri kazanmak için blogları etkin bulmak, rastgele bloglar yorumlayabilme zaman kaybı değil tam aksine blog yazarlarını daha iyi yerlere getirecektir.
Ben bundan sonra  Google anahtar kelime sıralamalarını iyileştirmek konusunda devamlı makale yazmaya çalışacağım. Eğer varsa, bu makale ile ilgili herhangi bir şüphe bir yorum bırakarak sorabilirsiniz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)